A vzťah začal - sexom!

Keď človek číta veľmi veľa vecí, zrazu má pocit, že sa všetko točí len a len okolo sexu. Realita? Niekde úplne inde. Ako vždy.

Chcel by som si myslieť, že sme niekde inde ako v 21. storočí a bavíme sa o niečom inom ako o sexe, avšak je 21. storočie a my sa fakt bavíme o sexe.  Áno, presne o tom sexe, ktorý stojí a padá na tom, či medzi ľuďmi je, alebo nie je chémia. Je nepodstatný čas, je nepodstatný priestor. Ak je tam chémia, priestor aj čas sa nájde ... a ... vieme ako to končí.

Svet Evity a jej pravdy, alebo nepravdy?

Písať o tom, že čítam všetko čo napíše, by bolo klamstvo. Hlavne ak si vezmem príklad posledného článku v ktorom rozoberala pohľad na vzťahy založené na sexe ako niečo, čo snáď ani nie je možné. Vyjadrenia respondentov komentovať nebudem, pretože sa mi akosi nezdá, že by snáď niekto dokázal napísať niečo také. Nevadí, poďme ďalej.

Z kontextu odpovedí sa ďalší článok z rady "svätého písma" rozdelil na dva tábory. Jeden, čo to obhajuje a druhý, čo ho eliminuje najviac ako sa dá. Církev by mala určite radosť, pretože boli zastúpené obe strany a tak je svet vo svojej krásnej rovnováhe v ktorej by mal byť. A realita? Koho zaujíma realita?

Auto, ženy a požičiavanie

Poznáte to porekadlo, alebo ako to nazvať, že ženu a auto nikdy nikomu nepožičiavať? No, zostaňme ešte pri jednom, alebo možno dvoch, ktoré sú vhodné. Jedno o darovanom koňovi a zuboch... A ďalšie o tom, že by sme nemali kupovať mačku vo vreci, či ako to je. Nech to znie hnusne ako chce, fakt je ešte horší. Faktom je, že dnešná doba neumožňuje dlhodobé spoznávanie sa a tak väčšina vzťahov začína a je výsledkom chémie - či už končiaceho stykom, alebo aj nie. Keď to v úvode neiskrí, tak o seba určite nezakopnete niekde "na zoznamke" či v kaviarni. Je jedno kam chodíte, s kým. Dôležité je, čo vyžarujete. Ak vyžarujete, že ste puťka, vždy budete v úlohe puťky a nikdy si nenájdete toho "alfa samca" čo by z vás strhal oblečenie na príklad 50 odtieňov vašej ružovej záhradky. Nie nie, to je niečo o čom môžete skutočne len snívať a požierať pri tom litre zmrzliny.

Prvé a posledné

Ak chcete mať iné ako prvé a posledné rande v jednom, určite to nebude o tom, aby ste museli hneď skákať s každým do postele. Áno, znie to síce super, odvážne a odviazane, ale.... Narazili ste na toho, s kým si myslíte, že to budete ťahať aj ďalej? Alebo si chcete toho chlapa len užiť, pretože to celý večer v bare, či kdekoľvek, nejako zvláštne hralo a bolo naplnené chémiou? Budete sa čudovať, ale fakt je taký, že muži majú na toto veľmi rôznorodé pohľady. Nechceme puritánky a puťky, to je - žiaľ - fakt a môže ktokoľvek tvrdiť čokoľvek. žiaden chlap nebude čakať do svadby, aby si zašukal. Ak niekto tvrdí niečo iné, pravdepodobne brúsi niekoho iného a to je fakt.

Poďme ale späť k téme - k tomu, ako sa muži stavajú k sexu hneď na prvom rande.

Tenkrát "poprvé" a naposledy?

Narazíte aj na mužov, čo berú sex na prvom rande ako prešľap. Áno. Môžete byť v posteli bohyňa a urobiť ho niekoľko krát, kľudne môžete prešukať aj celú noc, prípadne aj dve či tri, faktom zostáva, že môžete naraziť na muža, čo si povie, že to bolo s vami až moc jednoduché a zoberie to celé len ako sex na jednu (či pár) nocí. Nie ako vzťah, čo by bolo treba budovať. Rovnako tak však môžete naraziť aj na muža, čo ho vaše sexuálne libido napumpuje natoľko, že vás bude brať ako bohyňu a už sa ho nikdy nezbavíte. (Najčastejšie je v tomto prípade daný muž ešte chlapec, čo zažil sex úplne po prvý krát vo svojom živote.)

Bežný muž, ak sa za neho môžem pasovať, sa však na niečo takéto pozerá citlivo a reálne zhodnocuje všetko, čo sa odohralo, ako sa to odohralo a hlavne to, koľko času to všetko zabralo. Investovanie času je totiž to, o čom vzťahy sú. Nie je to o tom, že si chlap potrebuje vyprázdniť hlavu od krvy a gule od spermií, ale je to o tom, že musí do vás investovať svoj čas. Čas, ktorý je v jeho prípade jediná relevantná konštanta. Áno, môžeme sa baviť o košíčkoch čo nosíte na hrudi, o pevnosti po "zrušení push-up efektu" vaše podprsenky, alebo o oblosti vášho zadočku. Sú to však premenné, ktoré sa menia práve v tom čase.

Kedysi tuším práve časopis Evity písal o tom, ako viete po prvom bozku zistiť, či to s vami muž myslí vážne. Neskôr tému otočili na horúcejšiu stránku a prišiel článok o tom, ako to máte spoznať pri prvom sexe. Viete ale čo dámy? Sme muži. Ak chceme nezáväzný sex, zvyčajne to povieme na rovinu a bez okolkov. Ak s nami aj napriek tomu vleziete do postele, akceptovali ste fakt, že z toho nebude žiadna veľká love story, však? Tí zrelší muži už dávno prišli na to, že keď celú výplatu neprepijú, vedia si nájsť uvoľnenie aj v iných podnikoch, kde sa nemusia báť, že by sa do nich pracovníčka zamilovala, pretože tá je orientovaná skôr na maržu ako na lásku.

Takže, čo vlastne záverom?

Rovnako ako my - muži - aj vy ženy máte svoje potreby. Nehanbite sa za ne. Ak si chcete užiť nezáväzný sex, nečakajte. Kľudne to povedzte mužom, čo ich stretnete v podniku a je tam chémia. Čo najhoršie sa vám môže stať? Že si užijete poriadny sex ako z 50 odtieňov a nakoniec sa zamilujete. Že tomu neveríte? Dám vám ako príklad môj príbeh, chcete? Ak áno, napíšte do komentárov, že chcete môj príbeh o vzťahu, čo začal sexom.