Ako si ženy pokazili vyhliadky na reálne vzťahy?

Svet sa zmenil, ženy zostali emancipovanejšie, viac sa začali osamostatňovať a feministky dosiahli to, po čom túžili najviac - rovnosť pohlaví. Doslova.

Mužské fantázie a sledovanie porna

Máte pocit, že ho poznáte a zrazu o ňom zistíte, že viac času venuje sám sebe, ako keby ho trávil s vami. Dôvodom však nie je iná žena, ale rovno celý produkčný tím z pornopriemyslu. Čo teraz?

A vzťah začal - sexom!

Keď človek číta veľmi veľa vecí, zrazu má pocit, že sa všetko točí len a len okolo sexu. Realita? Niekde úplne inde. Ako vždy.

Najnovšie články

Keď príde na platenie

Je to večná téma a každý muž, čo má "gule" vie, ako sa k nej postaviť, jediné, čo však je problémom, sú samotné ženy. Prečo?

Kedy sa z flirtu stáva nevera?

Kde sú podľa vás hranice, za ktoré by sa pri flirtovaní už nemalo ísť?

Keď zoznamovanie nie je úplne easy

Poviete si, že v modernej online dobe je zoznamovanie oveľa jednoduhšie, ako tomu bolo kedysi. Na jednej strane áno, na druhej strane - NIE. Prečo?

Prečo mužI (ne)hovoria na rovinu?

Možno to bude niečo, čo pôjde trošku proti mne, ale na druhej strane, je to niečo, čo si ženy myslia, alebo im je to kladené ako fakt.

Existuje správna forma rozchodu?

Keď veci vo vzťahu stagnujú, alebo sa z neho stane stereotyp, asi chcete utiecť. Možno nie, možno áno... Ale ako na to, aby to nikoho nebolelo?

Vzťah, ktorý stojí za...

Neexistuje nič smutnejšie ako keď pomaly ale isto "krachuje" niekomu vzťah. A nič jednoduhšie, ako sa na to vysrať a ísť ďalej.

Akú máš sexualitu?

Vášeň, neha, alebo radšej tvrdá ruka a dominantnosť? Aké sú tvoje túžby a vášne?

End of content
No more pages to load

Copyrights © 2020 - 2024 Všetky texty sú originálnym obsahom tohto webu a ich autora.
Akékoľvek kopírovanie bez upovedomenia autora je považované za hrubé porušovanie autorských práv.