Opäť kúsok zo mňa

Človeku by ani nenapadlo, ako dokážu ženy "hltať" veci, ktoré sú napísané, hlavne ak sú napísané úplne inak, ako v ich bežných "ženských" časopisoch. Alebo?

Nechaj sa strhnúť úprimnosťou

Asi by sa dalo povedať, že je to tá najúprimnejšia spoveď, ktorú si kedy našla na internete. Spoznaj ma. Začítaj sa a nechaj sa unášať realitou. Niekedy tu nájdeš fakt veci, na ktorých aj plakať budeš.

Ako to všetko začalo?

Príbeh tohto webu sa začal písať v roku 2020, ako reakcia na všetky bullshity, ktoré aktuálne médiá šíria a čím všetkým možným a nemožným dokážu infikovať ženy.

Najnovšie články

Zapoj sa už dnes

Chceš mať okamžitú možnosť komentovať všetko, čo nájdeš na mojom webe? Chceš byť súčasťou rôznych akcií, hodnotení či ankiet? Zapoj sa už dnes!

Je to už fakt cez?

V časoch, kedy sa dalo hovoriť o tom, že som bol starý - tak akurát - som mal často krát problém, že som nevedel, čo skôr, alebo kam skôr. Samozrejme, čo sa žien týka.

Som rád, že som sa narodil ako muž

Možno sa pousmejete, ale je to pravda. Síce mi to spôsobilo množstvo komplexov, ale som rád za svoje pohlavie.

Platonické lásky? Cesta k podvádzaniu?

Keď si myslíte, že sa nič nedeje, ale vo svojej podstate sa možno aj niečo deje. Alebo nie?

Keď ti vôňa pripomenie detstvo

Podľa všetkého, aj na základe aroma expertov, si ľudský mozog asociuje určité vnemy aj na základe vône. Stáva sa vám, že niekedy vám niektorá vôňa pripomenie detstvo?

Sivá myška, ako tá princezná z rozprávky

Hľadať tie správne slová, aby som začal poriadne opisovať svoj vlastný príbeh je predsa len ťažšie ako by som si pôvodne myslel. Asi aj preto, to bude možno o to otvorenejšie.

Kde to všetko začalo a prečo?

Písať o počasí, ktoré bolo, keď som sa narodil, je asi silne patetické, pretože som bol v plodovej vode, takže asi by som si - ak by som si spomenul - vedel spomenúť len na strašné vlhko. Ale ako začal príbeh? Jeho príbeh?

End of content
No more pages to load

Copyrights © 2020 - 2024 Všetky texty sú originálnym obsahom tohto webu a ich autora.
Akékoľvek kopírovanie bez upovedomenia autora je považované za hrubé porušovanie autorských práv.