Ako si ženy pokazili vyhliadky na reálne vzťahy?

Svet sa zmenil, ženy zostali emancipovanejšie, viac sa začali osamostatňovať a feministky dosiahli to, po čom túžili najviac - rovnosť pohlaví. Doslova.

Od hodnoty, kedy si muži cenili ženskosť, sa však akosi nijako nič nezmenilo, aspoň nie v tom mužskom svete. Takže tu zostali takzvané boss bitchin', ktoré teraz po rokoch, kedy sa venovali len sebe, kariére a budovaniu svojho "statusu", dospeli k záveru, ako ich sen o feminizme dostal na pokraj existenčnej krízy, pretože si uvedomili, že zrazu majú na krku  40 rokov a vyhliadka na vážny vzťah s normálnym mužom je - no, úprimne - nulová. Tu sa nedá povedať, že minimálna, pretože v tomto veku je tento druh ženy doslova "nepoužiteľný" pre normálneho muža, ktorý by chcel pomýšlať na rodinu.

Riziká a vzťahová matematika

Nech počítam ako chcem, riziká pri pokusoch o otehotnenie vo vyššom veku (po 30) sa začína každým rokom rapídne dvíhať, takže ak chcete niekedy pomýšlať na rodinu, vážny vzťah by ste mali začať budovať v čase, kedy ste zistili, že vaše biologické hodiny začali odpočítavať. Rozumejme, prvou menštruáciou, by ste sa mali zamyslieť nad tým, či chcete byť boss baby, boss bitchin, alebo proste house wife. Áno, sú to zahraničné výrazy, ale myslím si, že v celku výstižné a ľahko zrozumiteľné. 

Buď budete myslieť na rodinu a vážny vzťah, alebo sa budete viac starať o seba a svoje úspechy, ako na hľadaní "pána dokonalého", čo by sa v tom správnom okamihu mal stať vo svojej podstate vaším základným kameňom v budovaní rodiny a zázemia, kde sa budete cítiť nielen doma, ale aj milovaná a zároveň budete v postavení, kedy si nemusíte nič dokazovať feministickými názormi či hodnotami. Či chcete alebo nechcete, príroda raz rozhodla, že ste nositeľkami života, takže sa máte vedieť oň postarať, takže biologicky ste - a kľudne sa urazte - predurčené k tomu, aby ste spotrebovali to, čo donesie muž - lovec - do jaskyne (rozumej, do kuchyne).

Mohli by sme sa vybrať cestou diskusie o patriarchii a tak podobne, ale úprimne - už samotné "pretočené feministky", ktoré si uvedomili, že ich život skončil vďaka ich názorom, potvrdili, že na patriarchálnom systéme nie je a ani nikdy nebolo nič zlé. Zistili, že muž má fyzické a psychické predpoklady vysporiadať sa s ťažkými úlohami lepšie, ako "jemnejšie pohlavie", ktoré sa zasa dokáže vysporiadať s multitaskingom, ktorý zo žien robí práve tie dokonalé matky, ktoré vidia všetko a vedia všetko. Tak to hold je.

Pár príspevkov hovoriacich samé za seba

Aby to nebolo, ako sa hovorí, slovo proti slovu, je lepšie spomenúť niekoľko rôznych relácií a príspevkov spomínaných žien, ktoré "precitli".

Zlatokopky

V tomto reel-e je veľmi pekne popísané, že žiadna (dnešná) žena, by si nikdy nezobrala za muža chlapa, čo robí v nejakom fastfoode, pretože je to pod "jej úroveň". Realitou je, že mužom je jedno kde ženy pracujú, aký je ich status, či majú doslova holú prdel a pár centov. My sa radi o ženy postaráme.

Veľmi stručne popísaný obsah videa: Všetky dnešné ženy sú len zlatokopky, ktoré nezaujíma muž, ale len jeho status, peniaze a postavenie v spoločnosti, na ktorom by oni mohli profitovať.

Feminizmus zašiel riadne ďaleko

V jednoduchom a rýchlom preklade, feminizmus zašiel tak ďaleko, že dnes už sa na vás nemôže poriadne ani chlap pozrieť bez toho, aby nemusel báť, že ho niekto pri tom natočí a pošle to niekam na internet. Že sa muži boja osloviť ženy a poprosiť o tel. číslo bez toho, aby nevyzerali ako úchyli.

Takže čo im vo svojej podstate ich vlastné pohlavie vykričalo? Že toto je realita, ktorú si samé vyrobili a musia s ňou žiť, že hold už muži nebudú tí, čo robia prvý krok, ale že si pekne musia prvý krok spraviť samé.

Horšie to stále môže byť...

Keď muž, ktorý drie ako magor, že ešte zo svojho voľna robí "taxikára", musí odviesť svoju manželku domov spolu s jej milencom, takže ju v podstate pristihol pri podvádzaní... To už je iné kafé.

Dnešná doba nerieši žiadnu vernosť, hodnoty vzťahu a spoločného života. Dnešná doba je určená pre "zajačikov" trtkáčikov, čo si len zmočia pinďúre a idú ďalej.

Rekapitulácia toho, čo žena potrebuje, aby oslovila muža...

Na tomto sa vždy z chuti zasmejem, pretože je to tak pekne zhrnuté, že až z toho mrazí. Ale áno, ženy sú naše "trofeje".

Potrebujete mať peniaze aby ste zaujali mužov? NIE
Potrebujete kariéru aby ste zaujali mužov? NIE
Potrebujete spol. postavenie? NIE
Musíte byť to najviac FIT dievča na svete, aby ste zaujali muža? NIE

Tak a teraz si predstavte, že muž musí mať všetky tieto 4 veci, aby vôbec zaujal aspoň nejaký typ ženy. A vy, dámy, ste tá výhra?

Prečo ste sa naposledy rozišli?

Predstavte si, že ste fakt pre toho druhého oporou, ste milí, robíte všetko pre to, aby sa váš partner cítil dobre, ale pre partnera je to "nuda".

Áno, to je dôvod na rozchod. Myslíte si, že niekedy si toto dievča uvedomí, čo alebo koho stratila? Ja si nemyslím. Ale taká je dnešná doba. Žiaľ.