Zapoj sa už dnes

Chceš mať okamžitú možnosť komentovať všetko, čo nájdeš na mojom webe? Chceš byť súčasťou rôznych akcií, hodnotení či ankiet? Zapoj sa už dnes!

Moja snaha o obsah na tomto webe sa - samozrejme - nesmie hýbať len na mojich názoroch, ale aj na vašej interakcii, kde by ste vy sami mali mať možnosť sa nejakým spôsobom zapojiť. Jednou z možností je samozrejme vyjadrovanie svojho názoru na to, čo je napísané, ale aj názoru na rôzne otázky v anketách, ktoré pripravujem a na základe ktorých sa bude odvýjať aj ďalší obsah.

Ako sa hovorí, ani list sa bez vetra nepohne, však? Tak prečo by ste nemohli byť súčasťou môjho projektu? 

Hodnotenie fotografií

Kedysi existovali rôzne stránky, kde ste si nechali zhodnotiť svoju fotografiu štýlom "Hot or not". Veľmi sa to neujalo a popravde, ľudia to často potom začali zneužívať a hodnotili si fotky zvieratiek a podobné somariny. V mojom prípade sa však zamerajme na tzv. dating score, ktoré vám bude vypočítané na základe toho, čo o sebe napíšete, akú fotografiu pridáte... A čo je hlavné, budú vás hodnotiť len registrovaný užívatelia. 

Prečo toto dating score? Veľmi veľa žien žije v predstave, že sú to TOP krásavice, že neexistuje nič krajšie a majú o sebe prehnanú mienku (samozrejme, existujú aj výnimky), ale najčastejšie je to presne ten prípad preceňovania sa, pričom nemajú problém na fakt sympatického chalana či muža, napísať, že je to podpriemer. Takže týmto hodnotením by som chcel, aby ste si reálne pozreli aká je realita v očiach mužov a naopak, aby ste reálne zhodnotili sympatie.

Anketa sem, anketa tam...

Je ich plný web a o ženských časopisoch už písať ani nebudem, pretože, tam sa nedá hovoriť o tom, že by to boli reálne ankety, ako len skôr nejaké mokré sny danej autorky, ktorá len potrebuje dofarbiť svoj vlastný názor, tak sa zahrá, že to je štatisticky dané a tak podobne. Ja, naopak, chcem začať písať články s podporou vašich informácií. Na vzorke mojich vlastných členov, či už môj obsah radi máte alebo nie. Realitou je, že porovnávanie rôznych trhov (amerika, vs európa) je v dnešných pomeroch niečo diametrálne odlišné, keďže im sa akýkoľvek systém rozpadol vďaka neskutočnému feministickému hnutiu, ktoré doslova rozobralo na šrot možnosti všetkých žien, aby si kedy našli nejakého partnera.

Nebojte sa, ankety nebudú nič strašné, len budú vyžadovať, aby ste boli úprimní a otvorene vyjadrili svoj názor. 

Názoroví oponenti

Každý z nás má nejaký svoj názor a ani tie moje  nemusia a určite nie vždy rezonujú na tej správnej vlnovej dĺžke, takže nemusia si nájsť to svoje publikum, avšak, presne od toho by som potreboval, aby ste sa pre mňa stali aj oponentmi a zároveň tak skúšali zmeniť môj názor na tú-ktorú vec, čo som kedy napísal. Faktom však vždy bude, že názor jednotlivca nemusí byť vždy ten správny. 

Zapojte sa teda do diania na mojom webe, zaregistrujte sa už dnes a pomaly ale isto si otvorte všetky možnosti, ktoré čoskoro prinesiem.