Akú máš sexualitu?

Vášeň, neha, alebo radšej tvrdá ruka a dominantnosť? Aké sú tvoje túžby a vášne?

Aby sme zistili čo najviac o tvojej sexualite, skúsme sa spoločne ponoriť do predstavy. Nie do erotickej, kde všetko strhávaš z chlapov a nechávaš sa hýčkať. Skúsme niečo oveľa jednoduhšie.

Skúška predstavivosti

Predstav si, že sa prechádzaš po dedine, kde je množstvo záhrad a odrazu ideš okolo jednej, kde vidíš krásne pole plné ľahodne vyzerajúcich jahôd. Jediné, čo ťa od nich delí je plot. 

Zamysli sa a predstav si, asi aký vysoký ten plot je. Máš? Verím, že to nebolo ťažké že? Je jedno, či si mala takú chuť na ne, alebo to bol len hlad, koľko z tých jahôd si si vzala?

Žiaľ, majiteľ záhradky ťa "načapal" pri čine, takže sa zamysli nad tým, čo mu povieš, alebo ako sa budeš brániť? 

Keď už je po všetkom, vyhádala si sa, alebo čokoľvek... Akú chuť mali tie jahody a ako hodnotíš to, čo sa stalo?

Čo to hovorí o tvojej sexualite?

Tento test je veľmi rozšírený a aj keď sa to nezdá, pojednáva o tvojich tajných túžbach. Tak  napríklad to, aký vysoký je ten plot - tá prekážka - to je vo vnútornom chápaní tá zábrana, ktorá ťa delí od hriešnosti. Je to reprezentácia tvojich zábran a tvojho sebaovládania. Počet jahôd, ktoré si si vzala, je reprezentáciou počtu osôb, ku ktorým dokážeš mať puto v tom istom čase, takže ak je to niečo dvojciferné, tak to potom veľa šťastia. Spôsob, akým si bránila svoj skutok a seba samú, keď už si bola prichytená, je spôsob akým by si sa bránila aj pri aférke, pri ktorej by ťa niekto prichytil. Čo myslíš, ako by sa to dalo použiť v tomto kontexte? No a v neposlednej rade - chuť jahôd a celkový pôžitok z toho činu "krádeže".... To je vlastne tvoj pohľad na to, ako vnímaš predchádzajúce vzťahy, respektíve ten posledný. Bol vzrušujúci a sladký? Alebo nespútaný, divoký a okúzlujúci?

Podeľ sa o zistenia...

Nič nepoteší ľudí viac, ako keď zistia, že nie sú jediný, čo by pojedli všetky jahody... tak sa nehanbi a hoď do komentára svoje výsledky. Čo ty na to?